Fogadóórákon mondhatják el véleményüket a szolnokiak a fideszes képviselőknek, akiktől segítséget is kérhetnek

Megosztás

Rendszeresen és szervezetten tartanak a szolnoki fideszes és KDNP-s önkormányzati képviselők fogadóórákat. Ezeken bárki elmondhatja véleményét, panaszát, vagy akár segítséget is kérhet.

Sikeresnek bizonyulnak a szolnoki fideszes önkormányzati képviselők rendszeres fogadóórái. Ezeket az alkalmakat a Kossuth téri volt színház- és jegyirodában tartják délutánonként.

Az év első ilyen lehetőségét Töreki András képviselő biztosította. Mint a Képviselői Iroda beszámolt róla, az eseményt nagy érdeklődés kísérte. Most pedig máris következik az újabb fogadóóra, amit Tasnádi Zoltán tart szerdán 17 órától.

Mint írták, Tasnádi Zoltán várja a szolnokiakat gondjaik vagy éppen ötleteik megismerése céljából.

Ugyancsak a Képviselői Iroda írta meg még decemberben, hogy az egyik ilyen fogadóóra rendhagyóan kezdődött. Dr. Póta Sándor ugyanis egy társasházban elő – gázberuházással érintett – három gyermekes családnak adott át támogatást.

Visszatérve még Tasnádi Zoltánhoz, a képviselő közösségi oldalán nemrég közölte, hogy felújítják a Kaán Károly utat az utolsó belterületi ingatlanjától a Zagyva-gátig. A város hamarosan kiírja a közbeszerzési eljárást a kivitelezésre. A beruházás ez év őszére készülhet el. Hozzátette, a pályázatot kifejezetten külterületi utakra írták ki, belterületi utakra ezt a forrást nem lehet felhasználni!

Nyitóképünkön Tasnádi Zoltán egy közelmúltbeli lakossági fórumon.

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek